Avantajele hranei umede pentru câinele tău

Alimentele moderne pentru câini s-au îmbunătățit mult. Puteți servi câinelui dvs. un amestec de carne de vită, miel, pui și legume și cereale nutritive, care vor juca un rol critic în nutriția echilibrată a câinelui dvs. în toate etapele vieții sale. Deși mâncarea uscată este adesea considerată cea mai sănătoasă opțiune, hrana umedă pentru câini este la fel de sănătoasă. Să vedem de ce.

1. Mai ușor de mestecat

Mulți stapani de animale de companie preferă să nu ofere hrană pentru câini conservată animalelor lor . Sunt îngrijorați de faptul că nu le oferă câinilor o nutriție adecvată sau că hrana umedă va deteriora dinții câinelui. O hrană umedă de bună calitate poate oferi nutriției echilibrate animalului dvs. de companie, care ajută la menținerea sănătății sale în toate etapele vieții. Veterinarii spun că hrănirea câinelui cu hrană umedă pentru câini nu îi va afecta dinții și gingiile. De fapt, pentru câinii mai în vârstă sau probleme cu dinții și gingiile, hrana umedă poate fi mai ușor de consumat decât hrana uscată.

2. Mai sănătos pentru câinii în creștere

Cățeluș Jack Russell Terrier care mănâncă mâncare dintr-un bol de câine de argint.

Când mâncarea umedă ar putea fi mai bună decât mâncarea uscată?

În timpul creșterii, când puii au nevoie de mai multe proteine ​​pentru a crește puternic, iar alimentele umede pentru câini conțin în general mai multe proteine ​​decât cele uscate. Hrana uscată pentru câini conține mai multe cereale, cum ar fi porumbul, ovăzul și alte cereale integrale, care ajută câinii mai în vârstă să aibă o digestie bună.

3. Se păstrează bine

Mărcile de alimente umede, precum Hrana umeda pentru caini Lily’s Kitchen Wild Campfire

, sunt ambalate cu carne și legume care oferă vitaminele și mineralele de care are nevoie câinele pentru a rămâne sănătos. Carnea de vită, mielul și puiul adevărat, precum și cerealele și legumele, oferă câinelui tău o masă sănătoasă, plină de nutrienți. De asemenea, hrana umedă pentru câini poate fi păstrată mai mult decât uscată, în funcție de data de expirare; conservele nu au nevoie de conservanți pentru a rămâne proaspete.

Când se servește mâncare uscată?

Un motiv pentru a servi mâncare uscată, mai degrabă decât mâncare conservată este că poate fi mai ușor de servit și porționat. Câinii care își înghit mâncarea pot încetini puțin pentru a mânca croșeli. Mâncarea uscată vine, de asemenea, în pachete mai mari, ceea ce poate fi mai convenabil pentru unii stapani de animale  companie, dacă câinelui dvs. îi place să mănânce cantități mici pe tot parcursul zilei, mâncarea uscată funcționează mai bine, deoarece mâncarea umedă se va strica după patru ore dacă este lăsată afară. Portiile pot fi ușor folosite în jucăriile care distribuie alimente pentru a vă amuza câinele și a-l lăsa mulțumit fără a mânca în exces. Dacă decideți să oferiți câinelui portii de hrana uscată și hrană umedă pentru câini, căutați alimente de înaltă calitate, cum ar fi

Lily’s Kitchen, a cărei granula uscată oferă o concentrație ridicată a celor mai benefici nutrienți din fiecare porție.

De ce nu amandoua?

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că mâncarea pentru câini conservată nu va oferi câinelui dvs. toti nutrienții de care are nevoie, luați în considerare o dietă mixtă. Hrănirea mixtă combină mâncarea umedă și uscată în rutina zilnică a câinelui dvs., astfel încât să mănânce ambele de fiecare dată când își vizitează farfuria. Unii stapani de animale de  companie decid să servească granule uscate dimineața și oferă câinelui lor o cutie de mâncare umedă seara. Aceasta acoperă toate opțiunile și puteți oferi câinelui dvs. o varietate și o masă gustoasă.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Avantajele hranei umede pentru câinele tău

, vă recomandăm să intrați în secțiunea Caini

pentruanimale.ro

Comenteaza