Sfaturi pentru a va proteja cățelul acasă

[ad_1]

Protejati catelul- La fel ca un pisoi nou, cateii adoră să exploreze, dar trebuie, de asemenea, să fie protejați în timp ce învață despre noile lor medii, mai ales pentru primele 30 de zile vitale în noile lor case. Protecția cățelului la domiciliu este un pas necesar și simplu pe care îl puteți face pentru a vă menține catelul în siguranță.

 

De ce ar trebui să vă protejati cățelușul acasă

Cateii nu știu ce este sigur sau ce este periculos, așa că depinde de tine să îi înveți diferența și să îi împiedici să fie expuși la lucruri dăunătoare. În timp ce un cățeluș încă învață, acesta va testa diferite elemente, reacții și moduri de a face lucrurile pentru a vedea ce se întâmplă, iar uneori aceste teste îl pun pe cățeluș în pericol.

Avertizare

  • Toxinele, cum ar fi detergentii și capcanele pentru insecte, ar putea fi consumate de un cățeluș curios, firele de pe pământ pot fi mestecate, iar deschiderile din mobilier, garduri și în altă parte din jurul casei pot provoca blocarea sau rănirea unui cățeluș.

Prin verificarea casei dvs. înainte de sosirea cățelușului dvs., puteți ajuta la prevenirea acestor lucruri îngrozitoare să apară vreodată și, în schimb, să vă concentrați asupra altor lucruri împreună cu noul dvs. prieten cu blană.

 

Pași pentru a vă proteja cățelul acasă

Există câteva lucruri cheie pe care ar trebui să le faceți atunci când vă protejați cățelul de acasă. Începeți prin a face o listă cu orice pericole evidente pe care le observati în casa dvs. Nu vă fie teamă să coborâți pe patru picioare și să vă târâți pentru a vă vedea casa din punctul de vedere al unui cățeluș.

 

    • Măsuțele de cafea, rafturile joase și obiectele de pe sol din casa ta sunt toate la îndemâna unui cățeluș. Verificați aceste zone pentru a găsi lucruri decorative care pot fi doborâte de o coadă sau care pot fi mestecate. Veți dori să eliminați orice articole pe care nu doriți să le mestece sau care ar putea fi înghițite sau sparte de un cățeluș. Acestea pot include plante, sculpturi sau vaze, alimente pe rafturile cămării, telecomenzi pentru televizor și multe altele.
    • Sârmele de pe pământ sunt expuse riscului de a fi mestecate și ar putea provoca daune grave unui cățeluș. Arsurile orale și electrocutarea sunt riscuri potențiale de mestecare a cablurilor electrice. Dacă este posibil, ridicați aceste fire astfel încât să nu fie la îndemâna cățelușului dvs., ascundeți-le în spatele unor articole, cum ar fi mobilierul pe care cățelul dvs. nu poate să-l miste, sau acoperiți-le cu protecții din sârmă din magazinul de bricolaj , dacă firele nu pot fi mutate.
    • Asigurați-vă că orice coșuri de gunoi care sunt în aer liber sunt suficient de grele, astfel încât să nu poată fi răsturnate și să aibă un capac sigur pe ele. Nu doriți ca catelul dvs. să intre în gunoi, deoarece obiectele pot provoca obstrucții gastrointestinale, vărsături, diaree și pot fi chiar toxice pentru un câine.

 

    • Dacă aveți un gard afară pentru cățelușul dvs., verificați-l cu atenție pentru orice găuri sau deschideri care trebuie reparate. Cateii sunt foarte curioși și, dacă văd o deschidere, vor încerca să se iasa prin ea. Dacă nu aveți un gard, asigurați-vă că că aveți o zgarda și o lesă sigure pe care să le puneti pe cățeluș, astfel încât să nu scape și să fie rănit.
    • Îndepărtați orice capcane pentru rozătoare sau stații de momeală pentru insecte care sunt la sol și accesibile unui cățeluș atât în ​​interior, cât și în exterior. Aceste articole conțin adesea toxine care pot fi letale pentru orice animal de companie.
    • Dacă aveți cabluri lungi pentru ferestre, ar trebui să le legați astfel încât să nu fie la îndemâna cățelușului dumneavoastră. Deteriorarea jaluzelelor și a cordonului poate apărea dacă puiul tău decide să se joace cu corzile, dar mai grav, încurcarea în corzi sau mâncarea corzilor poate pune viața în pericol.
    • Închideți ușile camerelor care nu trebuie să fie deschise. Acest lucru va face mai ușor ca catelul dvs. să rămână departe de probleme și să vă supravegheați catelul.
    • Păstrați capacul toaletei închis dacă puiul dvs. este suficient de înalt pentru a intra în vas. Nimeni nu vrea să primească sărutări de la cineva care a băut din toaletă.

 

  • Aveți o varietate de jucării de mestecat gata să fie mestecate de cățelușul dumneavoastră. Acestea vă vor descuraja cățelușul de a dori să mestece alte articole, cum ar fi picioarele de mobilier, în timp ce acestuia ii cres dintisorii.
  • Măturați regulat podeaua pentru a vă asigura că nu există obiecte pe pământ pe care cățelul dvs. va încerca să le mănânce.

Odată ce casa ta a fost protejată pentru cățeluși, vei putea să te bucuri de timpul petrecut cu noul tău cățeluș și să te poți îngrijora mai puțin de siguranța acestuia.

[ad_2]

Comenteaza