Singapura Rasă de pisică sociabilă și inteligentă

[ad_1]

Singapura Rasa de pisici sociabilă și inteligentă

Singapura

Rasa de pisică sociabilă și inteligentă


Toate rasele de pisici, toate rasele de pisici, Singapura

.Istorie și origini.

Singapura este originară din insula Singapore, după cum sugerează și numele, această rasă a fost mult disprețuită până în momentul în care a atras atenția străinilor. Într-o zi, de fapt, doi turiști americani importă trei exemplare în America. În 1984, rasa a fost recunoscută oficial de cele mai mari federații feline americane. În colaborare cu clubul local Cat Singapura, au reușit să importe alte exemplare care, încrucișate cu birmanezii, se află astăzi la origine aproape întregului Singapura.

Toate rasele de pisici, toate rasele de pisici, Singapura

.Caracter și comportament.

Singapura are un caracter sociabil și dulce, contactul și atenția stăpânului său sunt fundamentale. Este o pisică vioaie și inteligentă, este capabila, în mediul său, să fie atenta și un excelent observator, calități care o  fac un vânător excelent.

Pisica Singapura ar putea fi mică, dar rasa cu siguranță nu este delicată! Această pisică are o personalitate cu energie ridicată, care strălucește. Este o rasă curioasă, extrem de inteligentă și plină de viață, care se dezvoltă prin atenția familiei sale. Pisicile din Singapore sunt musculare și adoră să urce și să exploreze. Vor să fie în mijlocul acțiunii și vor fi chiar alături de tine, de exemplu, în timp ce faci treburi – gata să se joace dacă dai un duster în direcția lor.

Singapore sunt

Un lucru care nu le place: zgomote puternice. Ei pot speria dacă aud un zgomot puternic neașteptat, așa că rețineți acest lucru dacă locuiți într-un cartier zgomotos, aveți copii predispuși la țipat sau un câine căruia îi place să latre

Toate rasele de pisici, toate rasele de pisici

.Caracteristici fizice.

  • Speranța medie de viață: intre 15-20 ani
  • Mărime medie : 35 cm la corp
  • Greutate medie: intre 2 până la 5 kilograme .

Singapura are un corp mic, dar bine dezvoltat și greu. Capul este mic și rotund, urechile sunt ascuțite și au fața triunghiulară. Are ochi mari, ușor oblici, verzi, înconjurați de o linie neagră care îmbunătățește aspectul. Singura culoare recunoscută pentru această rasă este maro închis, cu marcaje bronzate pe fundal de fildeș. Blana este scurtă, dar netedă și mătăsoasă.

Toate rasele de pisici, toate rasele de pisici

.Sănătate și prevenire.

Singapura este mică, dar solidă și, prin urmare, puțin predispusă la boli.

Este nevoie de puțină îngrijire, deoarece blana scurtă se curăță singură.

Nu uitați, totuși, că această pisică poate fi, de asemenea, predispusă la răniri sau boli, asigurarea medicală pentru animale de companie este recomandata pentru a vă ajuta să plătiți facturile grele la veterinar.

 

 

[ad_2]

Comenteaza