Cele mai amuzante jucării pentru pisici

[ad_1]

Pisicile sunt ca niște copii, nu complică viața prea mult. Se vor distra cu tot ceea ce le face curioase, care se mișcă și care se află în fața lor. Sunt mai creative decât par.

Uneori credem că ne răsfățăm mai mult animalele de companie atunci când le cumpărăm jucării scumpe, dar adevărul este că le plac lucrurile simple (multe dintre ele sunt deja acasă și au cost zero sau sunt foarte ieftine). Este mai important sa te joci cu ele decât să ai o jucărie bine făcută.

Continuați să citiți acest articol e-pet.ro în care intrăm în lumea cele mai amuzante jucării pentru pisici. Veți vedea cum vă veți face animalul de companie un pic mai fericit.

Bile de ping pong

Aceste mingi ușoare sunt o modalitate excelentă de a-ti  menține pisica activă și ocupata pentru că se  vor rostogoli și sări tot timpul. Puteți folosi mai multe în același timp, ceea ce o va înnebuni de entuziasm și vă veți vedea felina zburând dintr-o parte în cealaltă parte a casei. Sunt perfecte pentru suprafețe dure și netede ca în apartamente și case, nu atât de bune pentru spațiile verzi.

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - mingi de ping pong

Penele

Invită-ți pisica să curețe casa cu tine. Felinele sunt iubitoare de pene moi, tot ceea ce are o pana pentru ei este sinonim cu extazul. Când stergeti rafturile, jucați-vă cu pisica și gâdilați-l cu  pamatuful cu pene. Instinctul de vânătoare al pisicilor știe că există ceva special în pene și vor fi întotdeauna atrase de ele. Lasă-l să se joace cu pamatuful.

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - Dusters

Cutiile

Acestea sunt preferatele mele. Orice spațiu închis unde o pisică se poate ascunde și  face pe detectivul, cum ar fi o cutie sau o valiză, acolo va fi. Când aduceți ceva nou acasă și vine într-o cutie, nu aruncați cutia, lăsați pisica să o studieze. Va fi ca un loc intim și special pentru ea. Nu este un secret că pisicile iubesc cutiile Mici, mari, de tot felul!

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - Cutiile

Șoareci blănoși

Nu vrem să ne incităm pisica să vâneze alte animale, dar nu putem nega instinctul ei de animal și atunci trebuie să spunem că șoarecii cu blană sunt una dintre jucăriile preferate ale felinelor. Acestea sunt ieftine și pot fi achiziționate de la orice magazin de animale de companie. Sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni și unii fac zgomot când le strângeți (acest lucru atrage atenția și declanșează curiozitatea pisicii). Ia unul!

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - Șoareci cu blană

Benzi de măsurare sau frânghii

Orice lucru care atârnă pisica va dori să meargă si să o prindă cu ghearele. Este  mișcarea pendulului ce îi atrage atenția. Tragerea unei frânghii sau a unei panglici în jurul casei va fi o modalitate bună de a-ți ademeni pisica să se joace și, în același timp, să o inviți să facă mișcare. Supravegheați acest moment, ca să nu se încurce sau să înghită frânghia și să ajungă să fie o mișcare proastă, cu cât este mai groasă, cu atât mai bine.

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - Banda de măsurare sau corzi

O dată …

O recomandare pentru ca pisica ta să nu se plictisească și să aibă jocuri pentru o vreme, este să rotiți jucăriile. Adică, nu le luați pe toate odată, dar pe măsură ce vedeți că isi pierde interesul pentru unul, luați-l pe altul. După cum am menționat la început, bucurați-vă de fiecare moment alături de animalul dvs. de companie și profitați de orice ocazie pentru a petrece timp de calitate cu el.

Și amintiți-vă, pisicilor nu le place să se joace singure, din acest motiv va fi esențial ca în timpul lor de joacă fiti prezent pentru a o stimula și a crea o atmosferă mai distractivă.

Ah, și nu uitați să continuați să navigați animax.ro este un site  pentru pisici unde se gasesc mai multe jucării pentru pisici pe care le puteți folosi pentru a vă distra bine cu felina.

Cele mai amuzante jucării pentru pisici - Un fapt ...

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Cele mai amuzante jucării pentru pisici, vă recomandăm să intrați în secțiunea Pisici.

[ad_2]

pentruanimale.ro

Comenteaza