Exerciții pentru câinii beagle

[ad_1]

Beagles-ii sunt o rasă de câini sniffer, strămoșii lor nu prea îndepărtați au mers pe distanțe lungi și au vânat în haite. Din această cauză, sunt o rasă de câini foarte energică, dar și foarte afectuoasă și sociabilă. Ei trebuie să depuna mult efort și mai ales să urmărească, deoarece face parte din natura lor.

Din acest motiv, ca însoțitori ai unui câine beagle, este de datoria noastră să oferim activitatea de care are nevoie, altfel va dezvolta probleme precum anxietatea. De asemenea, este vital să cunoașteți câteva trucuri pentru a-l antrena corect.

Vă invităm să continuați să citiți acest articol, în care veți găsi diferite tipuri de exerciții pentru câinii beagle. Aflați cum să-l faceți pe tovarășul vostru fidel să se simtă bine și vă veți bucura din plin de el.

Cum este un beagle?

Pentru început, trebuie să cunoaștem aspectele de bază ale rasei câinelui nostru. Beagles sunt câini de talie medie, cu o constituție robustă, o față adorabilă și au, de obicei, o haină tricoloră, deși există și bicolori. Această rasă este foarte populară pentru că este de personaj ușor, amabil, amuzant și afectuos. Este bine să-i antrenezi de la o vârstă fragedă, deoarece sunt oarecum încăpățânați, dar învață bine și repede.

Dar, cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți cont de el este al lor mare instinct de vânătoare, urmărire și căutare, deoarece au un miros magnific. Este foarte obișnuit să-ți vezi catelul petrecand mult timp cu nasul lipit de pământ sau de alte suprafețe, urmând urmele pe care le-a găsit.

Datorită acestui caracter înnăscut, această rasă are nevoie de  exercitiu in fiecare zi. Este bine să faceți cel puțin o plimbare lungă pe zi, evitând astfel probleme de sănătate, cum ar fi obezitatea sau anxietatea.

Exerciții pentru câinii Beagle - Cum este un Beagle?

Exerciții și jocuri de bază

Ca orice alt câine, un beagle are nevoie de anumite activități sociale de bază. Plimbările zilnice, de cel puțin trei ori pe zi, unde poate interacționa și se poate juca cu alți câini sunt vitale. Va fi necesar ca, cel puțin una dintre plimbările zilnice sa fie lungă, dacă este posibil cel puțin o oră. De asemenea, este foarte recomandabil să vă jucați cu el cu mingi, discuri zburătoare și alte jucării care să-i stimuleze. La fel, este foarte bine dacă locuiesc cu mai mulți câini și că, dacă aveți o terasă mare, un patio sau un teren, profitați de el și lăsați-i să iasă de câte ori vor.

Chiar și așa, este posibil ca, si cu aceste activități de bază, beagle-ul nostru să nu fie suficient, mai ales dacă este încă un cățeluș. Vom observa este stresat, nu se oprește și chiar că distruge lucrurile acasă. Normal, din moment ce acestor câini le place să meargă mulți kilometri, să urmeze și să obosească. Deci, dacă sunteți unul dintre cei care se bucură de o plimbare lungă, această rasă este indicată pentru dvs.

De-a lungul acestui articol vom oferi diferite tipuri de exerciții recomandat pentru beagles. Acordați atenție și luați aminte, veți vedea că, dacă le puneți în practică, tovarășul vostru fidel va fi mai fericit.

Exerciții pentru câinii Beagle - Exerciții de bază și jocuri

Exerciții pentru obosirea unui beagle și dezvoltarea fizicului acestuia

După ce veți găsi cele mai bune exerciții pentru a dezvolta fizicul câinelui și a-l obosi:

  1. Plimbari lungi: Mersul într-un ritm bun pentru o lungă perioadă de timp este o activitate extrem de recomandată pentru orice câine. Este o opțiune bună indiferent dacă locuiți la țară sau dacă locuiți în oraș. Astfel, cu acest exercițiu minim, reușim să-i menținem în stare bună de sănătate.
  2. Mergeți la alergare sau canicross: Cu siguranță, zona în care locuiți este ușor de alergat. Mergi mai departe și fugi cu beagle-ul tău, o să apreciez mult. Este o modalitate excelentă de a vă menține în formă pe amândoi. Puteți face acest lucru pur și simplu purtându-l cu lesă sau cumparand un echipament adecvat pentru canicross, mult mai confortabil și mai sigur pentru amândoi.
  3. Mergeți la patinaj sau călăriți cu bicicleta: Dacă preferați patinele sau ciclismul, în loc să alergați, acestea sunt alte două opțiuni excelente pentru ca câinele dvs. să alerge cu dvs. într-un ritm bun.
  4. Circuite de agilitate: Creați circuite cu diferite activități pe care le puteți modifica. Saltul unei roți sau garduri, trecerea printr-un tunel sau o pasarelă sau evitarea unui Slalom, sunt activități pe care câinii energici le iubesc. Aceste exerciții vă vor menține într-o formă excelentă și, de asemenea, vă vor provoca mental. Deci, un circuit de agilitate este un exercițiu foarte complet pentru orice câine care are nevoie de un grad ridicat de activitate.
  5. Jucării: Există diferite tipuri de jucării cu care te poți juca cu beagle-ul tău. Bilele și pucurile sunt cele mai potrivite jucării pentru ei, deoarece se vor bucura să alerge după ele și să le caute. Atâta timp cât sunt bine folosite, jucăriile de tragere vă vor ajuta și la obosirea câinelui. Dacă va jucați așa cu câinele dvs. timp de cel puțin o jumătate de oră pe zi, veți oferi exerciții fizice și divertisment bun.

Exerciții de urmărire și căutare

În cele din urmă, vom explica câteva exerciții mai specifice pentru rase de vânătoare, cum ar fi beagles. Este vorba despre exerciții de căutare și urmărire, care stimulează foarte mult acești câini atât fizic cât și mental. Făcându-le, se simt plini și fericiți, deoarece își acoperă mai multe dintre cele mai elementare nevoi:

  1. Urmărirea alimentelor: Puteți folosi unele dintre alimentele preferate, delicii sau le puteți face cu una dintre mesele dvs. zilnice. Încearcă întotdeauna să faci dieta cât mai echilibrată posibil pentru prietenul tău credincios. Puneți mâncarea respectivă în locuri diferite de fiecare dată când o faceți, în spatele unei uși, pe un alt etaj, în spatele unei plante etc. Puteți lăsa o bucată pe parcurs pentru a vă ajuta să urmați traseul. Acest lucru vă va forța să vă folosiți capacitatea de urmărire și vă va face fericiți atunci când vă atingeți obiectivul.
  2. Urmărirea jucăriei preferate: Dacă beagle-ul tău are o jucărie preferată, învață-l să o identifice cu un cuvânt cheie. În acest fel, îl puteți ascunde undeva și apoi îi puteți cere să-și găsească jucăria preferată.
  3. Urmărirea unei persoane: Vă puteți distra cu toată familia. Faceți-l să se ascundă unul dintre membrii familiei fără ca beagle-ul să observe. După ce a ieșit din vederea câinelui, arătați-i o haină pe care a purtat-o ​​persoana respectivă, lăsați-o să o adulmece și rugați-o să o caute. Veți vedea cum câinele dvs. pornește imediat urmând traseul până unde este obiectivul său.

Este foarte important ca de fiecare dată când câinele dvs. să efectueze cu succes oricare dintre aceste exerciții să îl felicitați. Puteți alege dacă să-i oferiți o delicatesa, să-l mângâiați și să-i spuneți că s-a descurcat foarte bine sau un alt tip de recompensă, dar rețineți întotdeauna că excesul de delicatese poate duce la probleme de sănătate pentru câine. Prin urmare, cel mai bine este să variați modul de a arăta că s-a descurcat bine și că sunteți mulțumit de el. Urmând toate aceste sfaturi și învățând cum să antrenezi bine un beagle, te vei bucura de un câine bine echilibrat, sănătos și fericit.

Exerciții pentru câinii Beagle - Exerciții de urmărire și căutare

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Exerciții pentru câinii beagle, vă recomandăm să intrați în secțiunea noastră Caini.

[ad_2]

Comenteaza