De ce latră Yorkshire-ul meu mult?

[ad_1]

Mulți oameni iubesc câinii Yorkshire, dar preferă să aibă o altă rasă, deoarece se spune că sunt câini care latră, care latră toată ziua și tuturor. Deși este adevărat că, atunci când este foarte entuziasmat, un Yorkshire terrier tinde să-și exprime emoțiile prin vocea sa, nu trebuie să reprezinte o constantă și nu trebuie să fie enervant.

Yorkienii și-au câștigat reputația de a fi mini câinii, mari latrai, dar aceasta nu este regula. Ca întotdeauna, totul va depinde de creșterea pe care o oferiți câinelui dvs. de la o vârstă fragedă sau dacă a venit la voi acasă când a crescut, în felul în care sunteți obișnuiți să fie aproape de dvs. și de noul său mediu.

Dacă terrierul dvs. din Yorkshire este de tipul latrării cronice și face acest lucru de fiecare dată când cineva se apropie de el sau aude orice sunet, continuați să citiți acest articol despre animale, unde vom aprofunda subiectul și vom explora posibilele cauze și soluții la întrebarea dvs. De ce latră Yorkshire-ul meu mult?

Dar de ce latră atât de mult?

Terrierii din Yorkshire sunt câini mici deștepți, adorabili și blânzi, dar unii dintre ei latră tot timpul. Mama mea are patru Yorki acasă și trebuie să spun că educația pe care le-a dat-o a fost excelentă și am ajuns la concluzia că acest lucru potrivit căruia Yorkshire sunt lătrai extremi nu trebuie să fie regula fixă.

Toți câinii Yorkshire latră din când în când, de fapt latratul este felul în care se exprimă câinii. Din punct de vedere istoric, această rasă a fost crescută și obișnuită să facă zgomot ca formă de avertizare atunci când găsește un obiect sau ceva îi atrage atenția. Întrucât o persoană care vorbeste, Yorki latră, ceea ce se întâmplă este că lătratul este deosebit de puternic, scandalos și atrage multă atenție.

Acești câini sunt foarte sensibili și sunt purtați cu ușurință de emoții. Când este fericit, va dori să latre, când este supărat, plictisit și vrea să-ți atragă și atenția.

De ce latră Yorkshire-ul meu mult? - Dar de ce latră atât de mult?

Soluții pentru a minimiza lătratul

Nu doriți să eliminați complet lătratul Yorkie (forma de exprimare), dar ceea ce puteți face este să îl reduceți. Primul va fi cultivă-ți răbdarea Deoarece Yorkie-ul tău va încerca să latre ori de câte ori simte că trebuie să spună ceva, cheia echilibrului stării sale de spirit și a controlului lătratului este să-l antrenezi să nu devină excitat și agitat excesiv. Amintiți-vă că unii Yorki pot fi predispuși la nervozitate.

În al doilea rând, și, de regulă, pentru toată sănătatea câinilor, este exercițiul fizic și petrecerea timpului împreună. Ieșiți cu el la plimbare și asigurați-vă că el descarcă toată energia pe care o are în interior și că trebuie să iasă. Yorkii sunt câini foarte activi cărora le place să se miște tot timpul, nu vrem ca energia lor reprimată să se traducă în lătrat intens după aceea. Câinele tău va latra cu siguranță când îți va spune că este foarte plictisit. Dacă se plictisește, ar trebui să te gândești să folosești jocuri de inteligență pentru câini.

Ceva de bază, dar dificil, este ceea ce trebuie încercat nu întăriți latratul ca un comportament bun. Adică, dacă latră constant, dar vedeți că l-ați scos deja și că nu există motive aparente pentru care latră, nu acordați prea multă atenție acestui lucru sau nu vă pare rău, nu îi acordați mai multă mâncare sau premii . La fel ca un copil, câinele dvs. are capacitatea de a manipula prin empatie și dragoste. Dă-i ce vrea când este calm, nu când latră.

Dacă țipi la el sau te superi când latră, pentru a-l opri, vei obține un efect negativ opus, adică vei primi mai mult lătrat, confuzie, frică și chiar îi vei crește anxietatea. Vorbește-i în tăcere, cu autoritate, dar calm.

De ce latră Yorkshire-ul meu mult? - Soluții pentru a minimiza lătratul

Antrenează-ți terrierul Yorkshire în mod constant, astfel încât să știe când este timpul să latre și când este timpul să stea liniștit. Puteți începe cu instrucțiuni simple, cum ar fi comanda stai, culcat  sau adu mingea și să vă îndreptați de acolo. Când este timpul pentru antrenament, încercați să faceți câinele să-și concentreze toată atenția asupra dvs., încercați să nu-i distrageți atentia și să nu se entuziasmeze de sunetele și evenimentele din jurul său, acest lucru vă va ajuta mai târziu, în altă perioadă, când veți merge impreuna. Trebuie să-l văd la fel. Nu țipa la el Juanito nu mai lătra! Dintr-o altă cameră în care nu te poate vedea, apropie-te, atrage-le atenția și încearcă să corectezi comportamentul.

Este important să luați măsuri la timp și creați o legătură emoțională Apropie-te de câinele tău, astfel încât să simtă că își poate exprima emoțiile într-un mod diferit decât, numai, prin lătrat. Vecinii tăi și liniștea sufletească îți vor mulțumi și câinele tău va fi mai stabilizat emoțional.

img por que mi yorkshire ladra mucho 21902 paso 2 600

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu De ce latră Yorkshire-ul meu mult?, vă recomandăm să intrați în secțiunea Caini.

[ad_2

pentruanimale.ro

Comenteaza