Sfaturi pentru dresaj nevoi afara cățel

[ad_1]

Cel mai bun mod de a vă dresa catelul sau câinele adult nu murdăreasca casa este dresajul în cușcă. Cu toate acestea, având în vedere că nu veți putea să fiți cu ochii pe câinele dvs. tot timpul, o combinație de antrenament la ladă și antrenament pe hârtie poate fi cea mai potrivită opțiune.

Este important să petreceți mult timp cu câinele. Acest lucru vă va ajuta să îl educați mai repede și să evitați alte probleme, cum ar fi anxietatea de separare, comportamentele distructive, lătratul și chiar agresivitatea.

Dacă continuați să citiți, în acest articol e-pet.ro vă vom oferi câteva sfaturi pentru dresaj nevoi afara cățel.

Dresaj nevoi afara cățel în cușcă

Pentru dresajul câinilor în cușcă, trebuie sa limitați utilizarea custii de transport si sa călătoriți la minim posibil. Amintiți-vă că cusca de călătorie nu trebuie folosită pentru a vă închide câinele mult timp. Când trebuie să-ți lași câinele singur pentru perioade lungi de timp, folosește o cameră rezistentă la catel.

Desi este o cameră rezistentă la cățeluși, nu este utila pentru închiderile lungi, trebuie să îl folosiți numai atunci când nu vă puteți supraveghea câinele. Încercați să petreceți cât mai mult timp cu câinele dvs., astfel încât acesta să nu se simtă abandonat. Și, de asemenea, trebuie sa petreci ceva timp cu el în camera lui. Rețineți căci câinele dvs. nu va face nevoile lângă patul său, bolul pentru mâncare sau vasul cu apă. Deci, nu vă așteptați ca locul de nevoi să fie lângă aceste obiecte.

Este mai probabil ca si câinele dvs. să meargă la baie când se trezește, după ce a mâncat, după ce s-a jucat și după ce a băut apă. Asigurați-vă că îl duceți într-una din „zonele permise” (camera pentru cățeluși, grădina, parcul etc.) după ce va face oricare dintre aceste activități.

Nu-ți pedepsi câinele când face nevoile  undeva unde este interzis Pedepsele îi vor întârzia educația doar pentru că el nu va crede că îl pedepsești pentru că a făcut mizerie, ci pentru că se ușurează. Apoi, va învăța cum să isi faca nevoile în locuri ascunse (în spatele unui fotoliu, sub un pat etc.). Când câinele tău face mizerie în casa, curăță foarte bine murdăria cu un produs comercial care elimină mirosul de urină. Asigurați-vă că acest produs nu are amoniac printre ingredientele sale, deoarece amoniacul se descompune în uree, care este o componentă a urinei.

Dacă câinele tău își murdărește lada de călătorie, este pentru că l-ai lăsat mult timp în ea, sau cățelușul tău are o problemă de sănătate sau pentru că este încă prea tânăr pentru a face față. În acest caz, curățați cușca de călătorie foarte bine și pregătiți-vă să reeducați. Va dura mult mai mult, așa că încercați să evitați această problemă.

Sfaturi pentru educația pentru igiena cățelușului - antrenament în cușcă

Instruire pe hârtie

Dacă utilizați instruirea pe hârtie, schimba ziarele cât mai des posibil. Măcar o dată pe zi. Desigur, atunci când începeți să reduceți suprafața tapetata, puteți lăsa câteva ziare din ziua precedentă (cele de mai jos), astfel încât acestea să mențină mirosul și să vă încurajeze cățelușul să o facă în același loc.

Chiar dacă utilizați în mod predominant antrenamentul pe hârtie, nu treceți cu vederea antrenamentul activ sau antrenamentul în cușcă. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a accelera educația igienică a catelului tău. Dacă folosiți doar antrenament pe hârtie, câinele dvs. poate învăța să nu se ușureze în afara casei. În acest caz, va trebui să îl reeducați, astfel încât să-și dea seama că locul în care se poate elibera nu este doar o suprafata  acoperita cu ziare.

Consultați medicul veterinar înainte de a vă duce câinele la plimbare pe stradă. Deși plimbările ajută la educația igienică, nu este recomandat ca câinele dvs. să fie expus bolilor dacă nu are vaccinările la zi.

Foarte important

Nu vă loviți niciodată cu câinele cu un ziar sau nu-i frecați botul pe podea. Deși aceste proceduri sunt foarte frecvente, ele servesc doar pentru a vă speria și a vă maltrata câinele. Pur și simplu nu servesc la educarea vreunui animal. În schimb, utilizați întăriri pozitive și urmați sfaturi pentru dresaj nevoi afara cățel.

Sfaturi pentru educația pentru igiena cățelului - Instruire pe hârtie

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Sfaturi pentru dresaj nevoi afara cățel, vă recomandăm să intrați în secțiunea Caini.

[ad_2]

Comenteaza