Sfaturi pentru un schnauzer distructiv

[ad_1]

Chiar dacă câinele schnauzer este un companion excelent practic în toate aspectele, este adevărat că uneori poate deveni oarecum distructiv. Dacă ți se întâmplă și această problemă, ar trebui să fii atent la sfaturile noastre pentru a ști ce să faci atunci când se întâmplă.

Vom face o analiză generală a îngrijirii de care are nevoie și vă vom propune câteva exerciții, jocuri și activități care vă vor ajuta să îngropați acest obicei.

Continuați să citiți acest articol  și descoperiți sfaturi pentru un schnauzer distructiv:

De ce câinele schnauzer sparge lucrurile?

Educația cățelușului schnauzer va influența foarte mult comportamentul etapei sale adulte. Dacă nu-l socializăm corect cu alți câini, el poate deveni un câine reactiv și, din același motiv, dacă nu-l învățăm cum și ce să muște, atunci când este adult vom avea o problemă serioasă cu mobilierul nostru și obiecte.

Pe de altă parte, trebuie să menționăm, de asemenea, că câinele schnauzer are nevoi sociale puternice Deci, dacă petreceți ore lungi, este foarte probabil să începeți să dezvoltați anxietate de separare și din această cauză se generează acest obicei distructiv.

Este important să rețineți că acesta este un câine care necesită exerciții moderate și 2 plimbări zilnice. Nerespectarea acestei îngrijiri poate provoca anxietate și stres la câine care poate duce la această problemă.

Sfaturi pentru un schnauzer distructiv - De ce câinele schnauzer sparge lucrurile?

Câinele Schnauzer se plimbă și face mișcare

Pentru început, vă sfătuim să revizuiți întotdeauna cele cinci libertăți de bunăstare a animalelor. Trebuie să fim siguri că este fericit și că are la dispoziție tot ce are nevoie, cum ar fi o plimbare și exerciții.

Schnauzerul necesită două plimbări zilnice cel puțin pentru a putea să se ușureze, să interacționeze cu mediul, să interacționeze cu alți câini și, pe scurt, să exploreze mediul. Este un obicei esențial în ziua lui. În timpul plimbării trebuie sa-i permiteți câinelui să adulmece sa urineze, copaci și obiecte de stradă (nu vă faceți griji, dacă este vaccinat nu aveți de ce să vă temeți) care îl ajută să se relaxeze, să se orienteze și să obțină informații din locul în care locuiește.

De asemenea, sa ii  permite-ti să interacționeze cu alte animale de companie, atâta timp cât areo atitudine pozitivă față de ceilalți câini. Dacă, pe de altă parte, schnauzerul nostru este rezervat sau reactiv, vom evita contactul și îl vom face să se bucure de o plimbare bună cu noi.

Etologii recomandă ca la fiecare plimbare să ne lăsăm câinele cu  lesa scoasa timp de 5 minute. Pentru a face acest lucru, puteți merge la un parc pentru caini, o zonă sigură și delimitată din care nu va scăpa. În plus, dacă vrem să promovăm relaxarea și bunăstarea (esențială pentru un câine distructiv) vă putem ajuta cu însămânțarea, tehnica de relaxare și stimularea simțurilor.

Exercițiul este, de asemenea, foarte util pentru câinii schnauzer, în special pentru schnauzerul uriaș. Deși nu sunt câini cu nevoi fizice extrem de mari, este adevărat că ar trebui să se bucure de posibilitatea de a face mișcare în mod regulat. Chiar dacă vă plimbati cu el doar de două sau trei ori pe săptămână, va fi suficient pentru a il ajuta să canalizeze stresul și să-i îmbunătățiți starea de bine.

Sfaturi pentru un schnauzer distructiv - câine Schnauzer se plimba și face exerciții

Jucării pentru a invata  mușcăturile corespunzătoare

Cheia pentru câinele nostru de a învăța să-și mestece jucăriile și nu tot ce găsește a casă se numește întărire pozitivă și este o tehnică de antrenament pe care ar trebui să o folosim cu toții. Tu ar trebui sa eviti sa certi cainelui tau atunci când distruge obiecte, deoarece acest lucru provoacă anxietate și stres și mai multă dorință de a continua distrugerea.

Faceti rost de jucării, dinți, oase și un kong pentru a putea să invete corectce sa roada. Trebuie să furnizați toate aceste jucării câinelui dvs., dar la momentul potrivit:

  • Jucăriile de ros si cele care scot sunete sunt perfecte pentru a fi utilizate în interior, se joacă cu ele pentru a il motiva și a se distra bine.
  • Oasele il ajută să se distreze singur și sunt, de asemenea, foarte gustoase.
  • Kong-ul este o jucărie de inteligență și relaxare foarte utilă, care ajută și la tratarea anxietății de separare. Este convenabil să îl umpleti și să îl oferiți câinelui chiar înainte de a pleca de acasă.

Ori de câte ori vă observați câinele folosind oricare dintre aceste obiecte, îl veți felicita efuziv cu cuvinte verbale, mângâieri și chiar o delicatese. Dimpotrivă, atunci când observi că câinele tău mestecă ceva care nu ar trebui să-i oferi jucăriile sau osul, astfel încât să înțeleagă că asta ar trebui să muște.

Sfaturi pentru un schnauzer distructiv - Jucării pentru a învăța cum să muște corect

Ce altceva pot face?

Afecțiunea, perseverența în educația lor și să nu ne lăsăm schnauzerul în pace, vor fi factorii care vă vor ajuta să rezolvați și să tratați eficient această problemă. Dacă nu sunteți sigur cum să urmați sfatul nostru sau câinele dvs. vă ignoră, ar trebui să luați în considerare să mergeți la un educator canin. Profesionistul vă va evalua cazul și vă va oferi ghiduri personalizate pentru cazul dumneavoastră.

Sfaturi pentru un schnauzer distructiv - Ce altceva pot face?

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare cu Sfaturi pentru un schnauzer distructiv, vă recomandăm să intrați în secțiunea Caini.

[ad_2]

Comenteaza